Els Dimonis de sa Cova des Fossar volen aclarir perquè no hi va haver seguretat en el darrer correfoc

Segueix la polèmica en vers la manca de mesures de seguretat en el darrer correfoc de dia 18 de gener a Sineu.

L’Associació de Dimonis de sa Cova des Fossar de Sineu ha remès una carta al batle de Sineu, Tomeu Mulet, expressant el seu neguit en relació a la notícia que sortí publicada a Ultima Hora el passat 8 de febrer on el regidor de festes, Pedro Alvarez, responsabilitzava a un membre de la Colla de Dimonis de no fer-se càrrec de fer la sol·licitud perquè hi hagués seguretat durant el correfoc, és a dir, servei de bombers i d’ambulància.

Es dóna el cas que aquest membre de la colla és un regidor de l’oposició, del grup Gent per Sineu, Tomeu Ripoll.

Els Dimonis de sa Cova des Fossar, en aquesta carta, fan menció als 12 anys que duen com associació sense ànim de lucre, amb més de 125 correfocs i sempre adaptant-se a la normativa vigent i prestant la seva col·laboració amb els tècnics designats o policia local a l’hora d’elaborar plans d’autoprotecció, sempre per aconseguir un correfoc amb totes les garanties.

Els Ajuntaments organitzadors sempre s’han responsabilitzat de la sol·licitud de permisos i de sol·licitar els serveis de seguretat necessaris. A qui correspon avisar als bombers i l’ambulància és al regidor corresponent de l’equip de govern, com no pot ser d’altra manera i com s’ha fet sempre.

Demanen una reunió amb el batle i amb el regidor de festes per aclarir aquest tema.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: