Nou format de la web municipal

L’Ajuntament de Sineu, a través del consorci TIC Mallorca, posa en marxa un nou format del seu portal web.

El nou portal, de caràcter responsive i amb una interfície més moderna i neta, recull informació administrativa i divulgativa. El nou portal web, en fase de proves, s’anirà optimitzant i millorant progressivament. S’ha de depurar el directori i falta una secció dirigida a nouvinguts i visitants, on es parlarà de la història local i tota l’oferta de Sineu.

Aprofitant el llançament d’aquesta nova pàgina, l’Ajuntament recupera la marca “Sineu, una vila de primera”, sorgida d’un concurs públic impulsat per l’administració local l’any 2014 en el marc del seu pla turístic. De forma progressiva, s’anirà aplicant la guia corporativa a tots els perfils socials de la institució municipal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: