Diversitat d’opinions sobre l’actuació sobre els arbres del carrer LLibertat

Hi ha diversitat d’opinions sobre com s’ha fet el manteniment i poda d’arbres en la zona de la placeta de s’Era i el carrer Llibertat. Alguns veïnats consideren exagerada l’actuació, mentre altres consideren que era ben necessària. Així, Josep diu que «li fa un poc de pena veure com de nuu ha quedat tot», mentre Sara diu que «a la fi, ja era ben necessari». Segons alguns veïnats, s’ha actuat en 5 arbres que causaven desperfectes en les aceres -aixecant el trespol- i molta brutor, i diuen que «alguns arbres fins i tot aixequen les rajoles de casa». Un dels veïnats diu que «dúiem cinc anys reclamant solucions». Un altre veïnat diu «tenir arbres davant de casa és un plus, perquè donen sensació de natura, però obviament comporten problemes de brutor i d’alteració de l’estructura de les aceres».

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: