Nou cicle de cinema a la Biblioteca

Avui vespre comença el cicle “Cinema lliure a la Biblioteca” en què participen diverses biblioteques municipals. Com no podia ser d’altra manera, la de Sineu serà una de les que ofereixen aquesta oportunitat. Es projectaran tres documentaris. El primer, avui a les 19 h, “Els ulls s’aturen de créixer” de Javier G. Lerín, que s’endinsa en el món creatiu del músic manacorí Miquel Serra, i la relació personal i del seu procés artístic amb el seu germà Joan, que morí víctima d’un accident de trànsit en plena joventut. Dia 28 de febrer es projectarà “Shootball” i dia 3 de març “Remember Spain. Spanish refugee aid”.

Podeu veure un resum de la pel·lícula d’avui vespre en aquest enllaç https://youtu.be/pVPknslDtco

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: