[Fotogaleria] Rua 2020

Ahir capvespre les fresses prengueren els carrers entre la Plaça i l’Institut, on se celebrà una festa per als desfressats, sobretot nins amb els seus pares. El rar temps estirat d’aquest febrer va permetre una rua ben lluïda i es pogueren dur vestits de tota casta sense passar pena del fred. Us en deixam un breu tast aquí. També podeu veure més fotos, de la rueta celebrada el Dijous Llarder a Rodamilans, a la nostra pàgina de Facebook. Pitjau-hi damunt i veureu la fotografia més grossa.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: