Jo, robot?

Com vivim la crisi del coronavirus la nostra generació?

Què és una guerra civil,
Me deixin tranquil,
Que jo només som un robot
I, joder, no ho sé tot.

Coronavirus, Covid-19, mans netes, supermercats, no besis, no abracis, no surtis de casa teva… paper higiènic???!!!
Uf crec que m’he agobiat més pensant això que anant a atracar supermercats.

I crec que aquest és un dels punts que millor reflecteix com estam vivint la situació actual la nostra generació. És una realitat que per sort no estam acostumats a aquestes situacions excepcionals i extremes. El que tenim més proper és la Guerra Civil, i que consti, la tenim propera perquè ens l’han contat o perquè l’hem estudiat. Vaja, que estar tancats a casa amb calefacció, menjant un brownie o un entrecot, escoltant música de Spotify; què dic de Spotify si fins i tot els artistes estan oferint concerts en directe via Instagram; és el més dur socialment parlant que hem viscut. Crec que més d’un padrí i padrina hagués firmat allà on hagués calgut per viure així la Guerra Civil!

Potser aquest és un dels problemes, que fins ara hem tengut la sort de viure generalment tranquils. I potser aquesta és una oportunitat per deixar de fer-ho. Permeteu-me un tòpic, per mirar una mica més enllà i intentar treure cert profit a l’estat actual.

I fent-li una mica la contrària a en Pau Debon, deixar de ser un robot!

(Article signat per Júlia Ramis)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: