L’Ajuntament i Protecció Civil donen servei a persones vulnerables

L’Ajuntament de Sineu i els voluntaris de Protecció Civil cobreixen serveis necessaris de persones vulnerables. Aquests serveis són, sobretot, els d’assistència domiciliària i repartiment d’aliments. D’aquesta manera es cobreixen serveis mancomunats però que la Mancomunitat del Pla no pot cobrir degut a les restriccions de l’estat d’alarma.

Es tracta de cobrir les necessitats de les persones que no poden realitzar gestions com l’adquisició de queviures o productes farmacèutics.

Aquesta nova situació, coordinada per Batlia i per la regidoria de Salut, Família, Benestar Social i Participació Ciutadana i executada pel cos de Protecció Civil de Sineu, s’ha adoptat a causa de l’augment de la demanda d’aquests serveis.

L’Ajuntament agraeix a tota la gent que s’ha posat en contacte amb la institució local, per via telefònica o a través de les xarxes socials, per oferir el seu voluntariat. Si arriba a ser necessària la col·laboració de la societat civil, es comunicarà tan aviat com es pugui a través de tots els canals oficials de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: