“Venem més alcohol que abans del coronavirus”

Qui ho diu són els amos del supermercat Spar, en Toni Ganyot i na Maria Fuli. Demanats sobre si tenen més o manco vendes, asseguren que no els va malament. Afegeixen que el perfil de client, però, ha canviat: “ve manco gent gran i més gent jove, perquè ara els jovee fan les compres al poble i no a Inca o a Ciutat”. Això, asseguren, ha alterat l’estocatge de la botiga. Diuen que d’ençà del coronavirus venen més cervesa i vi i manco “raïm sense pinyol, que era una fruita molt demanada per la gent d’edat”, diu Maria amb una mitja rialla. Toni aporta que “els brics de vi ahir ja s’havien tornat a acabar i no feia gaire que els havia reposat”.  De tota manera, tots dos coincideixen a dir que no és fa feina a gust i que l’estranyesa del moment fa que les relacions amb els clients s’hagin enrarit.

Aquest fenoment del consum domèstic d’alcohol, no és nou. També ens ho refermaven des de Vinostrum, al Fossar, que aquests dies rep comandes generoses de vi, sobre tot, i d’altres begudes espiritoses.

Així, sembla que els hàbits s’han traslladat dels locals de restauració a les cases i que el confinament, vistes les tendències, no s’encara com una època de privacions en el consum d’alcohol. Vaja, que el vermutet ens segueix fent gola als sineuers.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: