Com ho fan per a mantenir-se en forma els ciclistes de Sineu?

Una de les conseqüències del confinament ja no és tant la suspensió de totes les competicions professionals o amateurs, sinó ja la impossibilitat de la pràctica de l’esport fora de casa. Mantenir la bona forma física, cadascú a ca seva, es pot fer; hem de reconèixer que en molts de casos amb dificultat, emperò val la pena valorar les ganes que hi posen els esportistes, com ara els del veterà club ciclista sineuer A.C. Sineu que, amb resignació però a fi de no perdre el punt de les hores entrenades, fan els entrenaments a porta tancada, dins el corral, la cotxeria, el balcó, el menjador o l’entrada. Damunt rodets o amb un suport per a la roda de darrere, sigui com sigui, són capaços de fer pedalades amb tanta intensitat com si fossin damunt l’asfalt o inclús, com varen fer el Divendres Sant, de fer una pujada a Lluc virtual, en vista que enguany varen haver de renunciar a fer-la de bon de veres. Llàstima que no pogueren assaborir el premi dels campions, un bon berenar reconstituent.

Mitjançant els programes o APP de vídeotelefonada, els socis del club es poden connectar i seguir les rutines d’entrenament des de ca seva, com mostra aquest exemple d’avui mateix:

L’equip d’Esports de Díngola hem tret la moto de cursa per poder seguir-los de prop i hem recollit en el següent document gràfic amb imatges de diversos afeccionats al pedal del club sineuer durant aquests dies:

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: