L’arròs sec

Avui diumenge, passat Sant Marc, tocaria fer l’arròs sec per a taulades comunals enmig del Fossar. Passades les nou d’aquest matí, l’habitual tràfec de taules desmuntables i de guardar lloc per tenir ombra o millor vista cap a l’escenari o el camp on fan la gimnàstica era substituït per un absolut buit. Encara que fos el primer dia que poden sortir els nins a estirar les cames, es coneix que molts s’han estimat més evitar la temptació del parc.

El Mercat, avui de matí.

Seguint l’esquema d’aquestes festes de Sant Marc confinades, l’Ajuntament ha proposat que tothom qui vulgui publiqui la foto del seu arròs sec a Instagram amb l’etiqueta #PaellaSineu. A les 20 h es farà públic quin haurà estat el més “plantós o original”, amb premi, una panera amb productes de temporada.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: