Valtònyc sabrà si és extradit el mes de setembre

La Cort d’Apel·lació de Gant (Flandes) ha comunicat avui que ajorna la sentència sobre l’extradició de Valtònyc, que serà emesa dia 8 de setembre.

Tant Josep Miquel Arenas Valtònyc com els seus advocats han reaccionat amb optimisme, creuen que la justícia belga actuarà amb la mateixa línia que es va pronunciar la Cort de Justícia de la Unió Europea que considerà que els fets que l’Audiencia Nacional espanyola imputa al raper s’haurien de jutjar amb el codi penal vigent quan va fer les cançons, no amb el de 2015.

Mentrestant, ahir va ser confirmada la condemna al també raper Pablo Hasél a nou mesos de presó per enaltiment del terrorisme, injúries a la monarquia i a les forces de seguretat en missatges de xarxes socials. Això se suma a la condemna a dos anys de l’Audiencia Nacional també per enaltiment del terrorisme a través de les seves cançons, l’execució de la qual va quedar suspesa. L’Audiencia haurà de decidir ara si Hasél ingressa a presó.

Imatge recent de Valtònyc amb Hasél [font Twitter @valtonyc]

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: