L’Obra Social de “La Caixa” i l’Ajuntament signen un conveni de serveis socials

L’Ajuntament de Sineu i l’Obra Social “la Caixa” han signat un conveni de col·laboració per nodrir els serveis socials municipals. A l’acte han assistit la responsable dels serveis socials de Sineu, Carme Corredera; la subdirectora de l’oficina de Caixabank a Sineu, Eva Linares; la tècnica d’Acció Social de “la Caixa” a Balears, Joana Maria Gelabert; la regidora de Salut, Família, Benestar Social i Participació Ciutadana, Rosana Rebassa; i el batle de Sineu, Tomeu Mulet.

L’entitat bancària ha proporcionat un conjunt de targetes moneder recarregables, per agilitzar la tasca del col·lectiu de professionals dels afers socials, suprimint-se així l’ús dels xecs d’aliments. Aquestes targetes podran ser emprades per les famílies usuàries del servei d’assistència social local.

Per altra banda, l’Obra Social “la Caixa” ha aportat tres mil euros al pressupost municipal destinat a afers socials, per contribuir a la resolució dels problemes derivats de la falta d’ingressos econòmics i d’aliments a conseqüència de la crisi del SARS-CoV-2.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: