Juan Gabriel Ferriol, campió de Balears Sub-18 de golf

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat a l’Arabella Golf Son Muntaner el Campionat de Balears de Golf Sub-21 de 18 forats. El jove golfista sineuer Juan Gabriel Ferriol s’ha proclamat campió de Balears Sub-21 Boy (més joves de 18 anys), quedant tercer de la classificació general Sub-21.

Jaime Jaume, Club Eivissa, ha estat el campió de Balears Sub-21 i el subcampió ha estat Federico Tvede del Club Andratx. El tercer i campió Sub-18 ha estat, com hem dit, Juan Gabriel Ferriol, del Club Pula.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: