El club d’esplai de Sineu dona 1900 euros a la Sala destinats als Serveis Socials

El club d’esplai “Sis Almuds”, actiu fins l’any passat, ha donat 1900 euros a l’Ajuntament perquè els destinin a finalitats socials. Quan varen anunciar que s’aturaven d’organitzar les seves activitats els va quedar un romanent al banc resultat, sobretot, de les inscripcions del darrer curs. La intenció de l’organització del club era fer una festa de comiat, amb un homenatge als que havien estat monitors de les dues èpoques d’esplai a Sineu amb els clubs de “Sa Barcella” (amb un llarg camí iniciat a mitjan anys 80) i el de “Sis Almuds”. La pandèmia i les necessàries mesures anticontagi varen estroncar la possibilitat de fer cap gran celebració, per la qual cosa es decidiren a fer aquesta darrera aportació en bé de la gent del poble que ho necessita.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: