Gent per Sineu considera que l’equip de govern desaprofita subvencions per “manca d’interès”

Gent per Sineu, principal partit de l’oposició a la Sala, ha emès un comunicat de premsa en què analitza la situació actual de diverses subvencions per a la promoció local i social de Sineu. Consideren que “és denunciador” que el govern de PP i Ciudadanos “deixi perdre totes les subvencions que provenen d’administracions supramunicipals”.

Segons l’argument del partit municipalista les subvencions que l’Ajuntament no ha sol·licitat en matèria de turisme són la subvenció d’inversió per a l’oficina d’informació turística que hauria pogut suposar “entre 3.000 € i 15.000 €, vist els imports atorgats a altres municipis”; la de suport als serveis d’informació turística (entre 1.000€ i 10.000€, segons la seva previsió); i la subvenció de promoció turística del municipi “fins a 30.000€”.

En participació ciutadana i joventut, tal com diu l’argumentació de GxS, l’Ajuntament no hauria sol·licitat la subvenció per dotar de mobiliari espais o centres socioculturals, que hagués pogut servir per adquirir mobiliari de la sala d’actes de sa Quintana; una altra de projectes de participació ciutadana i voluntariat, segons indiquen s’han renunciat entre 2.500 € i 4000 €; i finalment la de promoció econòmica i desenvolupament local pel jovent que podria haver suposat “entre 5.000 i 9.000 €”.

Remarquen que Sineu encara està pendent de rebre 30.000 € procedents de l’impost turístic, que havia de server per a il·luminació decorativa d’edificis històrics.

La conclusió del partit és que “demanar subvencions requereix feina i, sobretot, tenir projecte de poble, fet que a l’actual equip de govern (PP-C’s) li manca, vist el poc interès que mostren amb el desaprofitament de les ajudes”.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: