La companyia Teatritx inaugura espai a Inca aquest divendres

El sineuer Josué Guasch (dreta) i el llosetí Pedro Victory (esquerra) en una actuació al Teatre Mar i Terra, ara fa exactament dos anys.

Teatritx inaugura aquest divendres 23 una sala d’arts escèniques a Inca, l’Espai Teatritx, un lloc que vol oferir tot tipus d’espectacles, però també vol servir per resoldre qualsevol necessitat artística (per exemple la confecció de guions a mida, tallers, escola de teatre, etc…).

El nucli de la companyia està format per M. Elena Ramis i Josuè Guasch, que abans formaven la companyia Blat Produccions, companyia que poc a poc va anar creixent i expandint els seus espectacles. Així, alguns espectacles de la companyia –Lorca que te quiero Lorca, “La Caputxeta Vermella”, Frashka, “L’arca de Noè” o “Animalades (Faules d’Isop)”– han  girat per gran part de la geografia de l’estat.

L’espai és en el número 168 de l’Avinguda Antoni Maura, a Inca, i aquest divendres a les 19h s’inaugura. Vegeu seguidament alguns cartells dels propers esdeveniments de la companyia.

+info: web de la companyia (fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: