Covid19, entre realitat i ficció, vista per Alfons Martí i Rafel Amorós

En octubre de 2019, Bill Gates, máximo propietario de la OMS junto con China, organizó un simulacro de pandemia llamado Event201. En un ambiente apocalíptico, millones morían de un virus aterrador entre mascarillas y caos. Meses después, los gobiernos globalistas declararon una pandemia idéntica al simulacro y se extendió el terror social.

Aquest dissabte, Alfons Martí Bauzà presenta el seu llibre més recent, ‘A la caza del contaminado. Del COVID-19 al nuevo orden mundial’, a l’Écafè de Sineu. En aquest, l’autor intenta distingir entre simulacre i realitat, entre criteris mèdics i decisions polítiques, entre els diferents països del món, i entre Estat de Dret i Estat de Nou Ordre Mundial. En el context de la pandèmia de la covid19, l’autor descriu un sistema que regula tots i cadascun dels actes dels ciutadans, basant-se en la confusió, i que ve d’inicis d’any quan es va començar a parlar de «sospitosos» en lloc de malalts, com si es tractés d’un problema de terrorisme.

La presentació de l’autor anirà a càrrec del polifacètic Rafel Amorós López, i serà a les 18h a l’Écafè.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: