CEIP Rodamilans i la Sala desenvolupen el programa EURONET 50/50 per a l’estalvi energètic

El CEIP Rodamilans i l’Ajuntament de Sineu fan passes per a la reducció del consum energètic al centre de primària a través del programa Euronet 50/50.

Euronet 50/50 és un programa europeu que té com a objectiu mobilitzar l’estalvi energètic als edificis públics a través de l’aplicació d’una metodologia de nou passes que augmenta la consciència energètica dels usuaris de les escoles i involucrar activament als usuaris de centres com el CEIP Rodamilans en les accions d’estalvi energètic.

Els alumnes de cinquè i sisè de primària, investigaran quins són els punts on més electricitat es consumeix a l’escola i faran propostes per a l’estalvi energètic. L’Euronet 50/50 compta amb el finançament del Consell de Mallorca, a través del Pacte d’Alcaldes pel Clima i l’Energia (PAESC) 2019, que és un document estratègic de planificació energètica i climàtica local. Conté les accions que cada entitat local ha de dur a terme per superar els objectius establerts per la UE per al 2030, i així, anar més enllà de la reducció del 40 per cent de les emissions de CO2.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: