Detingut un ex-treballador de la Cooperativa pel robatori de 10.000 euros

Un home de 29 anys ha estat detingut com a presumpte autor del robatori de 10.000 euros de la Cooperativa Agrícola. Pel que ha fet públic la Guàrdia Civil d’Inca, que ha aparegut a la premsa d’avui, el passat 31 d’octubre el detingut va entrar a la nau de la cooperativa i, com varen veure per mitjà de les gravacions de les càmeres de seguretat, va anar directe cap a la caixa on guardaven els doblers. Això va cridar l’atenció dels investigadors per mor que només els treballadors ho podien saber. A més, varen poder comprovar que l’home havia emprat una clau falsa, cosa per la qual varen centrar les investigacions a l’entorn proper de l’empresa. Efectivament, es tractava d’un ex-treballador, que finalment ha confessat l’autoria.

L’autor dels fets descrits guardava els doblers a una caseta de fora vila, on va acompanyar els investigadors, que hi varen trobar 8.700 euros. La resta, ja els havia gastat. Ara l’acusat resta en llibertat a l’espera de judici.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: