Onada de robatoris o d’intents de robatori: diversos en un sol vespre

Aquesta nit passada varen entrar a robar a diversos habitatges del nucli urbà de Sineu. De fet, algun veïnat es va trobar l’individu i el va perseguir. En altres cases, havia entrat ben dins la casa, fins i tot de dia, com en aquest cas: «un home vestit molt elegant, crec que magribí –han explicat a Díngola–, i que després deia que s’havia equivocat, voltava per dins el menjador de casa». En algun cas havia entrat fins la cuina. L’havien vist dies abans guaitar cases del carrer de Bons Aires i la zona de la carretera de Llubí. A devora la placeta de la creu del Pou d’en Rebassa, però, no va ser tan escrupolós i va rebentar la porta per poder-hi entrar. Casualment el modus operandi era molt semblant a uns casos ocorreguts fa uns 4 mesos. «Mon pare va trobar-se un individu dins el menjador, que li va dir que s’havia equivocat» –en aquest cas, unes setmanes abans ja havia desaparegut una cartera d’aquest domicili–.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: