Bars i restaurants de Sineu roden la clau

Les noves mesures sanitàries que entren en vigor avui impliquen que els bars i restaurants només podran tenir oberta la terrassa –no l’interior del local– i, els divendres, dissabtes i vigílies de festius, només podran tenir obert fins a les 18h de l’horabaixa.

Això ha provocat el tancament de quasi tots els locals de restauració del poble.

Alguns, com ara Son Toreó, ES23 i Can Mikaleix, no tenen terrassa –el primer– o la tenen molt petita –els altres dos–, i es veuen obligats a tancar totalment.

N’hi ha altres com sa Fàbrica, es Triquet, Can Pep, La Nata i el Celler son Toreó (el de baix) que, tot i tenir terrassa, tanquen completament fins a nou avís (recordem que Vi-és ja du mesos tancat, degut a la baixa afluència de turistes enguany, per la situació sanitària).

Pel que fa a altres locals, no els compensa tenir només la terrassa oberta –i menys en ple mes de desembre– i roden la clau, i només faran menjar per endur-se’n. En aquesta situació hi ha es Xiroi (que farà encàrrecs de dijous a diumenge, de 19h a 23h), Santapí (també només encàrrecs), i Es Cós (encàrrecs els diumenges i festius).

L’Écafè, tradicionalment obert els capvespres, també tanca els dies feiners –només serviran encàrrecs– i ara obrirà els matins i migdies dels caps de setmana, oferint la possibilitat de brunch.

Moments sí que quedarà obert, encara que només els matins –òbviament només la terrassa– o per endur-se’n. Pel que fa a sa Plaça els dies feiners tancarà, però tendrà oberta la terrassa els dissabtes i diumenges, i també els dimecres matí (mercat setmanal). El local veïnat, Can Font, només obrirà els migdies dels caps de setmana –òbviament només la terrassa o per endur-se’n–.

PaNord seguirà obert en horari habitual –òbviament només la terrassa–, excepte els divendres i dissabtes que tancarà a les 18h.  

Tomassini està de vacances –com cada any durant aquestes dates– i sa Gelateria de Sineu du tancada des de finals d’estiu.

Aquest llistat no pretén fer un repàs exhaustiu –i de fet, no inclou tots els locals– però permet donar-vos una idea de com hauran afectat les noves mesures sanitàries a la restauració local.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: