“Gràcies als sineuers hi ha infants que enguany sí que tendran jugueta”

Suport Mutu ha aconseguit el que fa un temps semblava impossible: que infants de famílies vulnerables no es quedin enguany sense jugueta. La crisi econòmica derivada de la pandèmia ha condemnat algunes famílies de Sineu a l’exclusió social. Per a elles, aquest Nadal es presentava en precari, sense regals i amb molta austeritat.
No obstant això, Suport Mutu va engegar una campanya de recollida solidària de juguetes noves o usades: “no teníem gaires certeses de què funcionàs”, diuen des de l’entitat, “però ens ha tornat a sorprendre l’altruisme dels sineuers”.

Una 20 voluntaris s’han implicat en aquesta tasca i han contribuït a condicionar i classificar les juguetes: “ha estat aclaparador, han vengut famílies molt emocionades, se’ls queien les llàgrimes de veure que el seus fills sí que tendrien juguetes aquest Nadal. I la veritat, nosaltes també estam molt conmoguts de copsar, una vegada més, la solidaritat dels sineuers”, afirmen a Suport Mutu.

Suport Mutu agraeix immensament la implicació i els donatius de les famílies que han fet possible que cap infant de Sineu no es quedi sense jugueta.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: