70 persones hauran patit la covid19 a Sineu durant l’any 2020

Una setantena de persones hauran patit la covid19 a Sineu durant l’any que hem passat. Segons dades de l’IBSalut (fes clic aquí) en aquests moments devers 18 persones estan patint la malaltia o –en el cas d’asimptomàtics– al manco han donat positiu en les proves de determinació que se’ls han practicat. Són els que anomenam casos actius, i que han de romandre confinats obligatòriament (això si la malaltia no els ha afectat molt, i no han requerit mesures hospitalàries més severes). Per altra banda 50 persones ja han estat donades d’alta després de patir la malaltia –o donar positiu– durant l’any que hem passat, i hi ha hagut 1 defunció lligada directament al SARS-CoV-2 (això significa que la causa de la mort ha estat la infecció produïda pel virus, i no per altres malalties tot i tenir també la infecció).

Aquestes dades són del Servei d’Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública i Participació i es corresponen a la situació dia 29, fa cinc dies.

Malalts severs de covid19 són derivats del PAC de Sineu cap a l’Hospital d’Inca.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: