La Conselleria diu que seguiran venint infants d’Inca a l’escola de Sineu i l’AMIPA prepara accions

El bus que trasllada cada matí 10 infants des d’Inca fins a Sineu


Els representants de les famílies del CEIP Rodamilans, l’AMIPA, s’han reunit amb la Conselleria, que els ha dit que seguiran venint infants d’Inca a escolaritzar-se a Sineu si la demanda de places augmenta. Educació també es va comprometre a que la mestra de Pedagogia Terapèutica, PT, faci feina a jornada completa i no a mitja, com era la intenció inicial.

L’AMIPA es mostra en contra de què sigui el de Sineu l’únic centre proper a Inca que hagi d’absorbir alumnes nouvinguts que no resideixen al nostre municipi: “pensam que ha de ser una responsabilitat compartida pels centres educatius d’Inca i dels municipis del seu voltant que també disposin de places lliures, per això, prepararem una sèrie d’accions per a què la Conselleria rectifiqui aquesta decisió”, diu l’AMIPA en un comunicat.

Amb tot, però, les pretensions de la Conselleria són seguir desviant aquests infants a Sineu perquè, segons al·leguen els responsables d’Educació, el CEIP Rodamilans és l’unica escola propera a Inca que encara té places disponibles en tots els cursos. A més, matricular aquests infants en altres centres no és possible perquè per obrir una ruta escolar nova de transport s’han de menester com a mínim 8 alumnes.

L’AMIPA acaba dient que espera comptar amb la col·laboració de les famílies perquè és un benefici per la protecció de la salut i l’assoliment de coneixements dels nostres infants, a més de garantir una escolarització coherent per aquests nins i nines que han arribat d’una altra població, fins i tot d’un altre país”.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: