A Sineu, les infeccions baixen fins a vuit vegades les que hi havia fa un mes

77,68 és l’IA14 a Sineu anunciat ahir per la Conselleria de Salut. En paraules planes, una incidència acumulada (a 14 dies) de 77,68 vol dir que, si a Sineu hi visquessin 100.000 persones, 77 haurien contret la malaltia –o si n’hi visquessin 10.000.000, haurien emmalaltit 7768 persones–.

Una IA14 per davall de 250 comença a ser bona notícia. Vegeu en el gràfic l’evolució de l’IA14 a Sineu des de les festes de Nadal. A mitjan gener aquest valor era de 621,44 (fes clic aquí). A Sineu en aquests moments hi ha 10 afectats, quan a principis d’any eren una trentena. Per ara, 116 sineuers hauran patit la malaltia,

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: