Un grup d’antivacunes fa apologia del negacionisme i deixa pamflets en els parabrises dels cotxes d’alguns carrers de Sineu

De «surrealista» i «vergonyós» varen qualificar alguns veïnats l’aparició de pamflets de mida Din A5 (la meitat d’un full normal) en el parabrises de molts cotxes estacionats a la barriada de l’estació de tren i es Fossar. Va ser ahir matí que molts veieren que s’havia col·locat –possiblement en horari de toc de queda– propaganda negacionista en el parabrises del seu cotxe. La propaganda negacionista estava només en castellà i es demanava “Ratas de Laboratorio?” i s’autocontestava “No, gracias”, i estava il·lustrada per una vacuna de covid19.

Un dels redactors d’aquest mitjà, que va anar a veure els pamflets en els cotxes, una vegada denunciats pels veïnats, va sentir alguns d’aquests lamentar-se de fets com aquests: «amb els milers de persones que ha matat aquest virus, i la paperina que s’ha fotut l’economia mundial, encara hi ha beneïts que ens volen més mal» i un altre contestava «deuen ser sineuers?».

Els pamflets, amb faltes d’ortografia i inexactitud en el seu contingut –per exemple detallant tot un llistat de possibles efectes secundaris de la vacuna que, fent una senzilla recerca a Google, es pot comprovar que són també possibles efectes secundaris de dotzenes de medicaments que prenem habitualment–, demanaven adherir-se a un canal de missatgeria instantània a través de Telegram, Baleares Acción. Aquest és un grup que pregona tot el contrari de la ciència i la medicina, i diu –en la mateixa línia del cantant Miguel Bosé– que les proves PCR, les vacunes, les mascaretes, etc. són tot un muntatge orquestrat pels governs, i que «ens tenen dins un estat totalitari».  

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: