Possible inici de brot víric a Sineu

Un grapat de malalts per covid19 en el mateix carrer (alguns també amb vincles familiars) podria derivar en un brot més important si la dispersió de les partícules víriques no fos controlada i la gent no respecta les mesures d’higiene recomanades. Per ara ha afectat a cinc o sis persones.

Sineu només havia tengut una defunció pel virus, en tot el que portam de pandèmia. Ara però, ja en portarem una més, ja que hi hagué una nova baixa per covid19 precisament lligada als casos que hem comentat.

És normal que el virus afecti a àrees concretes -un carrer, una escola- o es transmeti en llocs on la gent ‘respira el mateix aire’ o ‘toca les mateixes coses’ -bars, hotels, botigues-. Recordau les 3 M. Mans netes, Metres de distància, Mascareta.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: