Cinc alumnes de l’IES Sineu realitzen les seves pràctiques a Itàlia, malgrat la pandèmia

Arribada a Bolonya d’Isaac i Kevin, de l’IES Sineu.

Aquest curs escolar degut a la pandèmia són molt pocs els centres educatius que han decidit enviar alumnes a dur a terme part de les seves pràctiques en empreses a l’estranger. Les pràctiques de Formació Professional Bàsica (FPB) d’electricitat i electrònica, i de Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de Sistemes microinformàtics i xarxes, són tanmateix habituals a l’IES Sineu.

Malgrat la situació sanitària a nivell mundial, des de l’IES Sineu i en el marc del Projecte Erasmus+ en Consorci amb la Conselleria d’Educació ja han partit diferents alumnes: dos alumnes d’FPB són a Catània de l’1 al 15 de maig, dos de CFGM són a Bolonya del 9 al 12 de maig, i un altre alumne de FPB serà també a Catània del 15 al 29 de maig. En tots els casos hi van acompanyats, al manco durant la primera setmana, d’un professor.

Com ha anat informant DíNGOLA, des del curs 2017 l’IES Sineu ha enviat alumnes de CFGM i/o FPB a l’estranger per a poder dur a terme part de les seves pràctiques a l’estranger, en el marc del Projecte en Consorci amb la Conselleria d’Educació com a enriquiment en la seva formació i a nivell personal. L’únic curs que es va haver de suspendre va ser el curs 2019-20 degut a l’estat d’alarma decretat per la pandèmia.

Isaac i Kevin (9 de maig)
Cristian i Donovan (1 de maig)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: