Trofeu ciclista Pla de Mallorca

Aquesta setmana començarà la 36a edició del Pla de Mallorca de ciclisme amb un grapat de novetats. El trofeu es disputarà en 4 etapes seguides, del 20 al 23 de maig.

L’altra novetat és que s’ha hagut de cancel·lar el Pla Petit, per causes alienes a l’organització. El motiu d’aquesta decisió és no obtenir l’autorització dels horaris establerts per l’organització. L’autoritat competent va proposar uns altres horaris, els quals l’organització considera completament inviables, ja que s’han de garantir les mesures sanitàries corresponents i el bon funcionament i seguretat de la prova.

Els recorreguts de les quatre etapes seran íntegres pel Pla de Mallorca i es passarà pels catorze municipis del Pla. Cada etapa tendrà la sortida i l’arribada a diferents llocs, per evitar aglomeracions.

La primera etapa, dijous, tendrà la sortida a Ariany i l’arribada a Maria de la Salut. La segona, divendres, sortirà del parquing de Kubota de Sant Joan i acabarà al Santuari de Consolació. La tercera, dissabte, serà una contrarellotge individual de 12,4 quilòmetres entre Lloret i Sineu i la quarta, diumenge, sortirà de Montuïri i acabarà al Santuari de Cura.

Es limita la participació a 200 ciclistes.

L’AC Sineu participarà amb 6 o 7 ciclistes, sent Llorenç Ferriol qui liderarà l’equip.

A la web plamallorca trobareu tota la informació de la prova.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: