Marc Terrasa, el rei de la pista en el Campionat d’Espanya júnior

Marc Terrasa no té límit en la seva progressió com ciclista i ho ha tornat demostrar en el Campionat d’Espanya de ciclisme en pista que es celebra aquest cap de setmana al velòdrom Illes Balears de Palma.

Ahir es va proclamar campió d’Espanya júnior en la modalitat Òmnium. La prova d’Òmnium és com el decatló en l’atletisme ja que els ciclistes han de ser competitius en una varietat de proves totalment distintes, amb proves de velocitat, de persecusió i de resistència. I avui matí també ha guanyat, amb Francisco Tejero i representant la selecció balear, la prova de Madison.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: