Oberta la línia d’ajudes COVID per a les empreses de Sineu

Ja està obert el termini de presentació de sol·licituds per a sol·licitar una ajuda per a pal·liar les pèrdues produïdes per la pandèmia. El termini serà de 15 dies hàbils a comptar des del diumenge 13 de juny. Les sol·licituds s’hauran de presentar de manera telemàtica per mitjà de la seu electrònica de l’Ajuntament, on hi figura publicada una secció específica per a la tramitació de les sol·licituds objecte d’aquesta convocatòria: «Ajudes sectors econòmics de Sineu per a pal·liar les conseqüències de les restriccions ocasionades per la crisi sanitària de la Covid-19».

Al BOIB de dissabte dia 12 s’ha publicat de manera oficial aquesta convocatòria. La quantia de la subvenció consisteix en un import fix d’entre 1.000 i 1.500 euros per cadascun dels beneficiaris sense concurrència competitiva.

Poden ser beneficiàries de les ajudes, les persones físiques o jurídiques, agrupacions de persones físiques i jurídiques privades i comunitats de béns o qualsevol altre tipus d’unitat econòmica o patrimoni separat, titulars d’una empresa que desenvolupa la seva activitat econòmica en el municipi de Sineu de menys de 20 treballadors de mitjana anual computant els diferents centres de treball.

Com ja vos havíem informat, s’hi destinen 92.675,79 euros procedents d’un fons mixt participat per l’Ajuntament, el Consell i el Govern de les Illes Balears.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: