Darreres mesures anticoronavirus

El Govern ja ha publicat el nou pasquí digital en què fan públiques les mesures sanitàries que haurem d’aplicar a partir de dissabte. Cal destacar les que afecten els restaurants i cafeteries, que podran obrir fins a les 2 h de la matinada, si la normativa municipal no s’hi oposa, amb una capacitat del 100% als exteriors i del 50% als interiors.

Quant a les celebracions de noces, batejos, comunions… que pareix que tornen a reviscolar, parlen del Green Pass o certificat europeu de mobilitat per a persones amb el vaccí inoculat o amb prova negativa, que permetria augmentar el nombre de convidats.

Ja no hi ha restriccions per a reunions familiars o socials, emperò el Govern demana que tothom tengui en compte les mesures preventives (ventilació, distància, higiene de mans…).

Amb aquestes mesures i el progrés del nombre de persones que han començat o completat la pauta de vaccinació, tant experts com polítics auguren la proximitat de la fi d’aquest llarg període d’alerta sanitària que començàrem amb el confinament del mes de març de 2020.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: