La màscara no serà necessària en espais oberts

“A partir de demà, ja no serà obligatori dur la mascareta a l’exterior. Però no hem de baixar la guàrdia: el virus continua aquí. En espais tancats o quan no puguis mantenir la distància, protegeix-te, protegeix els altres”. Aquest és el missatge del govern balear per a permetre no fer ús de la màscara en espais oberts.

És important evitar el que ha passat aquest dies amb les festes de final de curs de joves vinguts de la península que no han complit cap de les mesures de seguretat i prevenció contra el virus i, molts d’ells, s’han contagiat. Siguem responsables i compromesos amb la salut pública, de totes i tots.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: