Marc Terrasa i Joan Gabriel Ferriol, seleccionats balears de ciclisme i golf

El proper 18 de juliol es disputarà el Campionat d’Espanya de ciclisme en carretera per a la categoria júnior i Marc Terrasa formarà part de la selecció balear. La prova en línia serà al municipi madrileny de San Martín de Valdeiglesias.

Per altra banda, Joan Gabriel Ferriol és un dels seleccionats amb la selecció balear absoluta de golf (Joan Gabriel és júnior) per a disputar els dies 21 al 25 de juliol el Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques adsolut masculí al Club de Golf Las Pinaillas d’Albacete.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: