Preocupació a l’IES Sineu per mor de la manca d’espai per a fer classes

L’AMIPA de l’institut, mitjançant una nota de premsa, ha manifestat la preocupació dels seus membres de cara al proper curs en què “la manca d’espais per acollir a tot l’alumnat, fa pensar que estarem abocats a una nova semipresencialitat o una massificació de les aules, que anirà en detriment de la formació dels nostres fills”.

Continua el comunicat amb l’argument que: “El curs passat tots els espais disponibles de l’IES Sineu es van dedicar a aules de referència de grup classe, i van haver de prescindir de les aules dedicades a, música, plàstica, tecnologia, i els diferents laboratoris, la manca d’aquests espais va en detriment d’una educació on l’alumnat desenvolupa les competències bàsiques de forma natural i englobada en la resta d’aprenentatges, per tal de permetre un desenvolupament integral de la persona.” 

L’any passat, segons expliquen, ja sol·licitaren aules prefabricades per tal de donar una major presencialitat a diferents grups; però la resposta de la Conselleria d’Educació va ser negativa.  Segons el seu parer, per al proper curs, amb l’augment de matricula a l’IES Sineu, no bastaria amb aules prefabricades, sinó que la manca d’espais s’hauria de solucionar amb l’ampliació de l’edifici de l’institut. Consideren que la “situació és insostenible” i per això membres del Consell Escolar tendran una reunió amb els responsables de la Conselleria els propers dies.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: