Cap de setmana intens per a Marc Terrasa

Aquest cap de setmana, Marc Terrasa ha tengut sessió doble amb el Campionat d’Espanya júnior de pista i amb la quarta prova de la Copa d’Espanya Cofidis, on defensava el lideratge de la general. Això ha fet que només hagi pogut participar a la sessió del dissabte al velòdrom de Galapagar de Madrid.

A la sessió de pista del dissabte, Marc es va proclamar campió d’Espanya a la prova d’escratx i a la prova d’eliminació. També va aconseguir la plata amb l’equip balear a la prova de persecució per equips. Aquest diumenge no ha pogut concloure la resta de les proves de pista perquè ha hagut de defensar el lideratge de la Copa d’Espanya júnior Cofidis que s’ha disputat a Peñafiel (Valladolid), amb el seu equip Eolo Kometa. Després d’aquesta quarta prova i quan només en falta una (4 de setembre a Xàtiva), Marc Terrasa manté el lideratge de la Copa.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: