Bons resultats de Marc Terrasa a l’europeu júnior de pista

Marc Terrasa ha aconseguit bon resultats al Campionat d’Europa de ciclisme en pista. A les proves d’Òmnium va començar amb mal peu a la prova d’escratx ja que fou penalitzat i sent relegat al lloc 20è. A partir d’aquí, Marc va destacar a les proves de Tempo, amb un tercer lloc, i en l’eliminació, amb un segon lloc. No va córrer la prova de puntuació perquè el seleccionador el va reservar per la prova de Màdison, on va fer parella amb Iker Bonillo. La parella de la selecció espanyola va arribar a l’esprint final de la prova amb possibilitats clares de medalla, però no varen poder puntuar i ocuparen el quart lloc de la Màdison.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: