Les nits dels divendres de setembre hi haurà un mercadet artesà i de quilòmetre zero a Sineu

L’Ajuntament de Sineu vol «allargar la temporada d’estiu», segons nota de premsa que ha enviat als mitjans, i per això ha organitzat la celebració d’un mercat nocturn durant els divendres del mes de setembre.

La celebració del mercat compta amb la col·laboració de ‘Mallorca Crea’, plataforma de professionals artesans que vol donar visibilitat online i projecció exterior al producte local, artístic o artesà, potenciar els productes km0, i conscienciar els consumidors sobre la compra directa al productor sense intermediaris. El mercat serà, per tant, de producte local i artesà, es celebrarà en els carrers del casc antic del poble, i serà amenitzat per decoració i música en viu.

Francisca Ramis, regidora de Comerç i Mercats, diu que l’objectiu d’aquesta cita «és allargar la temporada d’estiu i oferir un nou producte amb valor afegit a les persones que cerquen un pla alternatiu a la Mallorca d’interior».

El mercat es celebrarà tots els divendres de 20 a 24h, i segons la nota de l’Ajuntament estarà tot organitzat per evitar riscs referents a covid19.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: