Serveis Socials i la Policia Local se’n duen a l’Hospital d’Inca la dona indigent que dormia en el Pou dels Horts

La dona feia una temporada que dormia baix del sostre del monument patrimonial del Pou dels Horts.

Fa una estona, Serveis Socials i la Policia Local de Sineu han decidit traslladar la dona que viu i dorm davall del recinte del Pou dels Horts cap a l’Hospital Comarcal d’Inca. Ja fa uns mesos que una dona «sensesostre», que mostra signes evidents de marginació social i de salut, dorm allà. L’Ajuntament de Sineu li havia ofert assistència en nombroses ocasions, d’acord amb el que membres de l’equip de govern han explicat a redactors de DíNGOLA, però ella havia refusat aquestes ajudes. El cap de la Policia Local, Toni Boter, ha explicat a DíNGOLA que han decidit de manera convincent endur-se’n la dona a ser analitzada en un centre mèdic, encara que en principi ella ho refusava, però finalment una ambulància del 061 la se’n ha portat cap a Inca, on ha quedat ingressada.

Aquest tema, i el problema amb els adolescents, són les dues patates calentes més grosses que té l’Ajuntament en tema de problemàtica social, i que seran tractats detalladament en la propera DíNGOLA en paper.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: