La productora que s’està investigant ha treballat per a diversos consistoris, entre ells el de Sineu

La productora audiovisual Somriure Produccions està essent investigada aquests dies, segons informaren Ultima Hora (fes clic aquí) i Diario de Mallorca (fes clic aquí). Segons aquests mitjans, la productora enviava ofertes “fictícies” a concursos públics d’administracions (fent-se passar per fotògrafs o videògrafs que es presentaven a l’oferta, però amb preus molt més elevats), i també una oferta real. Aquesta darrera acabava guanyant la majoria de vegades.

La productora, propiedad dels coneguts Victòria Maldi i Raül Valls, ha fet treballs per a multitud de consistoris, entre ells el de Sineu.

Un dels elements de la campanya promocional de Sineu que va llançar l’Ajuntament aquest passat estiu (fes clic aquí) va ser un vídeo que mostra el poble i la seva gent, un vídeo amb un cert caire emotiu i, segons la majoria d’opinions, ben aconseguit. El vídeo fou realitzat per la productora investigada. La campanya va aprofitar 10.000€ de fons del Consell de Mallorca, encara que no tots aquests es destinaren al vídeo (vegeu notícia a DíNGOLA).

El consistori sineuer no és un dels estafats. En el moment de redactar aquesta notícia, els consistoris que podrien haver estat estafats o haver caigut en el frau és de només 3 municipis (Llucmajor, Consell i Búger), però segons fonts judicials podria anar augmentant.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. gabriel mora caldentey

    los politicos de sineu tienen una habilidad tremenda para estar siempre metidos en tinglados negativos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: