Seguirà el mal temps a Sineu i a les Balears en general

Aquesta (fes clic) és la previsió de l’AEMET per aquesta setmana a Sineu.

Hem passat unes setmanes de noviembre veritablement fresques i plujoses, com no es recordaven des de fa temps. Les pluges varen donar una treva el dissabte de la setmana passada (possibilitant el Contrallum) i també aquest cap de setmana que just acabam de passar fa uns minuts. Tanmateix això no ha acabat, i el mal temps torna demà capvespre i seguirà plujós i fred tota la setmana. Els serveis meteorològics alerten de la possibilitat de neu per la propera setmana, quan passarem a desembre. I en concret, per aquesta setmana, a partir de dimarts entram en alerta groga per l’arribada d’una DANA.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: