El 2022 serà l’Any Pons Frau

Amb motiu del setantè aniversari de la mort de l’artista sineuer Josep Pons Frau, el Consitori al ple d’avui vespre ha votat a favor de la proposta de declarar el 2022 con a Any Pons Frau.

L’Any Pons Frau, segons ens informa el regidor Pedro Álvarez, pretén difondre el nom i l’obra de l’artista fent-la viva en la gent, adherint-se a la tasca iniciada pels hereus de realitzar una monografia sobre el pintor, fotògraf i ceramista que veurà la llum aquest mateix any i a una exposició amb una selecció d’obres pròpies i un apartat anomenat ‘noves visions’ per aproximar-nos a la figura de Pons Frau que es realitzarà al Museu de Mallorca entre l’abril i el novembre.

La voluntat municipal és la de promoure un seguit d’activitats i celebracions per donar a conèixer la trajectòria i l’obra tan lligada a Sineu i la seva gent.
Entre les activitats previstes per a commemorar l’Any Pons Frau, l’Ajuntament avança una ruta pel municipi visitant els principals indrets que retrata i pinta a la seva obra. Així mateix està previst dur a terme un cicle de xerrades conduïdes per especialistes que tractaran sobre la figura i l’obra pictòrica, fotogràfica i ceràmica del sineuer Josep Pons Frau. Es preveu implicar els centres educatius de Sineu amb activitats destinades a divulgar el llegat cultural i artístic de Pons Frau.
El ple ha comptat amb l’assistència de tres dels nets de Josep Pons Frau (Sineu, 1883-Palma, 1952) entre el públic que s’han mostrat molt satisfets amb la proposta municipal.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: