La sibil·la de Sineu enguany estrenarà vestit

El proper diumenge 19 de desembre a les 18 h a l’església parroquial es realitzarà l’acte de presentació del nou vestit de la sibil·la, creat a iniciativa de l’Obra Cultural Balear. Amb disseny i confecció d’Irene Peukes, la nova vestimenta abillarà la Sibil·la a les matines de Nadal -enguany a les 18h a l’església Parroquial-.

Peukes ha creat un vestit que es caracteritza pel seu estil propi i artesanal, conjuntament amb la sostenibilitat dels materials emprats, un dels seus valors bàsics. Sense deixar enrere la tradició i els referents pictòrics que mostren les antigues sibil·les, ha creat un disseny que lliga amb el patrimoni tèxtil mediterrani.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: