Gent per Sineu podria fer un anunci important aquest cap de setmana

Fa mesos que s’especula sobre el futur del sobiranisme sineuer, després que l’exbatle Miquel Gelabert Confit anunciàs que no es tornaria presentar com a cap de llista de Gent per Sineu. Segons ha sabut DíNGOLA, els propers dies fonts del partit ecosobiranista podrien fer un anunci sobre el seu futur. De fet, demà hi ha una roda de premsa convocada, en la que fonts del partit (format per simpatitzants de MÉS per Mallorca -dins la que està integrada Esquerra Republicana-, independents, i gent propera a CUP) podrien anunciar que en les properes eleccions passen el relleu a MÉS.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: