Sineu veurà passar la Challenge Ciclista Mallorca

Aquest dimecres comença la 31a edició de la Challenge Ciclista Mallorca i dues de les cinc etapes tenen pas pel terme de Sineu.

A la segona etapa (dijous), Port d’Alcúdia-Port d’Alcúdia, el recorregut farà que venguin d’Ariany i a la rodona del Molí den Pau es dirigeixin cap a Maria de la Salut. Serà uns minuts abans de les 14,00 h.

Però serà a la darrera etapa del diumenge, Platja de Palma-Palma, on entraran en els carrers del poble en dues passades: el primer pas serà prop de les 11,00 h i vendran de Sant Joan per a dirigir-se cap a Manacor, passant pels carrers Migjorn, Estació i Sta Margalida. El segon pas serà vers les 11,30 h i entraran pel carrer Sta Margalida per agafar el vial nord (c/ de Llevant i c/ de Tramuntana on hi haurà un SPRINT ESPECIAL) i seguir pels carrers Frontó i Xaloc per a girar cap a Palma.

Fins 25 equips participen en aquesta cursa professional per etapes, una de les primeres de la temporada i on molts dels millors ciclistes professionals internacionals i prenen part. Aquí trobareu tota la informació d’aquesta Challenge internacional.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: