Roben a dues cases de devora es Fossar

Aquests dies passats haurien robat a la barriada dels voltants del carrer Degà Joan Rotger –el carrer que du des del Fossar a la carretera vella de Petra–. Segons ha pogut saber DíNGOLA, al manco robaren a dues cases. La Guàrdia Civil té sospites de dos homes. En una de les cases on es varen perpetrar robatoris, habitada per persones majors, el modus operandi fou el següent: els dos joves entraven a la casa, deien als propietaris que se’ls havia empeltat una pilota al seu terrat, i quan un dels dos joves acompanyava els propietaris al terrat a cercar la pilota, l’altre jove feia net de tot quan trobava dins la casa. Amb aquest sistema s’endugueren un grapat de joies d’or.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: