Gent per Sineu desaprova la política de Joventut de l’Ajuntament

En un comunicat publicat a les xarxes, Gent per Sineu ha expressat el seu desacord amb les polítiques dirigides als joves de Sineu. El principal grup de l’oposició municipal ha aprofitat l’ocasió que ahir representants de l’Ajuntament es reuniren amb la Direcció de Participació i Joventut del Consell de Mallorca per a tractar un estudi que fet des del Consell amb un diagnòstic de la dinamització juvenil a Sineu.

Segons Gent per Sineu “el suport a aquest estudi és l’única cosa que ha fet l’Ajuntament per a la joventut de Sineu durant tota la legislatura”. Afegeixen que és “gràcies a la xarxa social, esportiva, cultural i associativa del poble que els joves poden accedir a unes activitats lúdiques esportives i culturals. Per part de l’Ajuntament no es fa res més que donar suport a aquestes xarxes.”

Reivindiquen que durant la legislatura passada, es va habilitar l’espai de Sa Quintana per a projectes dirigits als joves i, per això, lamenten que l’Ajuntament ja no tengui ningú al capdavant d’aquest espai que se’n cuidi d’organitzar activitats culturals i socials enfocades al jovent. I també denuncien que ara “els joves no tenguin un espai social i d’esbarjo on poder compartir idees, crear, comunicar-se, expressar-se i relacionar-se.”

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Jj Pons

    Però aquests de Gent per Sineu qui son?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: