El que havia de ser un hort urbà s’ha convertit en un abocador de residus

Més per Sineu, en un comunicat emès, denuncia la mala imatge del solar adjacent a Sa Quintana usat com abocador municipal de residus.

El solar adjacent a Sa Quintana i de titularitat pública s’ha convertit en un abocador municipal, on s’hi dipositen tot tipus de residus: cotxes, material de cautxú que caldria ser reciclat, asfalt, fibrociment, les peces del cadafal i molts més residus.

Segons el comunicat, Gent per Sineu tenia un projecte molt avançat perquè l’espai fos usat com un hort urbà, donat-li així un ús social per a persones vulnerables.

Més per Sineu troba del tot inacceptable que un espai verd públic ubicat al casc antic del poble s’usi com abocador municipal i demanarà que es dugui a terme la neteja d’aquest espai i se’n faci un ús adequat d’acord amb la regulació que fan les normes urbanístiques en el cas antic del poble.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

3 comments

  1. Arnau

    Fereu una visita a aquest espai fa tres anys? Sou tendenciosos d’arrel

    • I tu, d’arrel, no entens com funciona res. Faltaria més, que haguéssim de controlar res, noltros. Clar que no férem visita a això. Ni tendències ni beneïtures. Si se’ns envia un comunicat, el posam. Ens envien comunicats: MÉS, GxS, el PP, el Govern, la Conselleria de Treball…? En vols més? Punt.

  2. gabriel mora caldentey

    no pasa nada, algo tienen que denunciarse entre ellos para justificarse politicamente, en los temas importan-tes se justifican unos a otros, da lo mismo lo que votes, los intereses de MES, GXS y PP tienen un denominador comun sus intereses y los de sus amigos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: