Aina Maria Comas guanya el Trail-Running Golf Son Quint de Palma

Aquest dissabte s’ha disputat la tercera edició del Trail-Running Golf Son Quint, a Palma. És una carrera de muntanya que transita per la muntanya de Son Quint, la serra de Na Burguesa, de Son Vida i per camins forestals de bosc.

La prova té dos circuits, el llarg de 17 quilòmetres i el curt de 10. La jove atleta sineuera de s’Esclat Club Sineu, Aina Maria Comas Rebassa, ha estat la guanyadora en la categoria absoluta femenina en la prova de 17 quilòmetres i ha ocupat el lloc divuitè de la general, amb un temps de 1:49:16.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: