Demà és el 8M

Demà es fa el 2n passeig per Sineu en clau de dona. Dones, paraules i Patrimoni.

Serà a les 18h i inclourà els següents punts: Fàbrica de jarsés, Palau, Monges de la Caritat – Escoleta – Hospici, Ses Dides, Son Toreó, Mercat i Fàbrica d’estores. En aquests punts es combinen patrimoni i la lectura de poemes, cançons o fragments. El punt de trobada és a les monges tancades.

L’esdeveniment és organitzat per la Biblioteca Municipal de Sineu i l’associació Dones d’Arrel.

En aquest anterior post de DíNGOLA (fes clic) podeu veure la programació d’actes.

El Dia Internacional de les Dones o també Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides (ONU). És un dia aprofitat tradicionalment per a reivindicar el feminisme i per commemorar la lluita de les dones per la seva participació, juntament amb els homes, en l’àmbit laboral i, per tant, pel dret a la independència econòmica.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: